Vår ekspertise

Multithreaded-applikasjoner

Optimal ytelse og skalerbarhet.

SystemSoft har lang erfaring med å utvikle multithreaded-applikasjoner for å forbedre ytelsen og skalerbarheten i programvare. Vi har et team av høyt kvalifiserte utviklere som kan levere pålitelig programvare som effektivt utnytter flere CPU-kjerner og parallellisme for å oppnå optimal ytelse.

Optimal ytelse og skalerbarhet.

Programvarearkitektur

Løsninger som er velorganiserte, effektive og enkle å vedlikeholde.

SystemSoft har en solid bakgrunn innen programvarearkitektur, som er prosessen med å designe og organisere strukturen og komponentene i et programvaresystem på en måte som maksimerer dens pålitelighet, vedlikeholdbarhet og ytelse. Våre programvarearkitekter er dyktige til å bruke et bredt spekter av designmønstre og arkitektur-stiler for å skape skalerbare, fleksible og tilpasningsdyktige programvaresystemer.

Vår ekspertise innen programvarearkitektur gjør at vi kan levere deg løsninger som er velorganiserte, effektive og enkle å vedlikeholde. Uansett om vi utvikler et helt nytt programvaresystem fra bunnen av eller forbedrer din eksisterende arkitektur, har vi ferdighetene og erfaringen til å levere løsninger av høy kvalitet som møter dine behov.

Løsninger som er velorganiserte, effektive og enkle å vedlikeholde.

Embedded systemer

Forståelse for samspillet mellom programvare og maskinvare.

SystemSoft har lenge arbeidet med embedded-systemer. Flere av våre utviklere har spesialisert kompetanse for å utvikle pålitelig programvare av høy kvalitet for embedded-systemer. Vi har ekspertise innen ulike programmeringsspråk og utviklingsmiljøer som bidrar til å kunne designe, implementere og teste embedded-systemer. Vi har også en dyp forståelse av samspillet mellom programvare (software) og maskinvare (hardware), og kan optimalisere vår programvare for optimal ytelse på spesifikke maskinvare-plattformer.

Når man utvikler embedded-systemer, utvikler man ofte programvare på en annen plattform enn plattformen som programvaren virkelig bygges for. For eksempel kan man som utvikler bruke en maskin som kjører Linux, og bygge programvare for et embedded-system som skal kjøre på et sanntids-operativsystem. Denne prosessen kalles krysskompilering, og er en viktig prosess i utvikling av embedded-systemer. Vi i SystemSoft er dyktige på å bruke verktøy for å lage skreddersydde toolchains for denne prosessen, for eksempel crosstool-NG, Yocto Project og Buildroot.

Forståelse for samspillet mellom programvare og maskinvare.

Sanntidsoperativsystemer

Løsninger som håndterer strenge tids- og ytelseskrav.

Vi er dyktige innen sanntidsoperativsystemer, som er designet for å imøtekomme strenge tidskrav til applikasjoner som krever umiddelbar behandling og respons. Sanntidsoperativsystemer brukes ofte i kritiske systemer, blant annet innen flyteknikk, kontrollsystemer i industri og medisin.

Våre utviklere har en dyp forståelse av de underliggende mekanismene til sanntidsoperativsystemer, og er dyktige i å bruke dem til å utvikle programvare som møter de strenge tids- og ytelseskravene til disse systemene. Uansett om vi utvikler sanntidsprogramvare for et nytt system eller optimaliserer ytelsen til et eksisterende system, har vi ferdighetene og erfaringen til å levere høykvalitetsløsninger.

Løsninger som håndterer strenge tids- og ytelseskrav.

Lavnivå-programmering

Dyptgående kunnskap og erfaring for å levere pålitelige, effektive og optimaliserte løsninger.

Vi har en solid bakgrunn innen lavnivå-programmering, spesielt innen språkene C og C++. Våre utviklere har lang erfaring med å jobbe med disse språkene, som ofte brukes til å utvikle systemer som krever høye nivåer av ytelse og effektivitet. Vi har en dyp forståelse av de underliggende mekanismene i disse språkene, og er dyktige i å bruke dem til å utvikle programvare som er optimalisert for spesifikke arkitekturer.

Vår ekspertise innen lavnivå-programmering gjør at vi kan levere løsninger som er pålitelige, effektive og optimaliserte for en rekke applikasjoner. Uansett om vi utvikler device drivers, embedded eller annen type programvare som krever tett integrasjon med maskinvaren, har vi ferdighetene og erfaringen til å levere løsninger av høy kvalitet.

Dyptgående kunnskap og erfaring for å levere pålitelige, effektive og optimaliserte løsninger.

Rådgivning

Forvandle din programvare med veiledning fra våre erfarne rådgivere.

En av de viktigste måtene vi kan tilby deg verdi er gjennom teknisk rådgivning i utviklingsprosessen. Vår omfattende ekspertise innen programvareutvikling og systemdesign gjør at vi kan hjelpe deg som kunde å identifisere dine behovene, utvikle effektive løsninger og implementere disse løsningene på en vellykket måte. Vårt team av erfarne utviklere kan tilby veiledning innen et bredt spekter av temaer, blant annet:

  • Programvarearkitektur
  • Embedded-systemer
  • Sanntidsssystemer
  • Nettverk
Forvandle din programvare med veiledning fra våre erfarne rådgivere.
Developed by Magnus Rødseth © 2022 - present.